O invitatie sau o carte de vizita nu reprezinta un simplu carton decorat. Noi reusim sa le dam viata, personalizand fiecare detaliu in parte.
Mai mult, reusim sa realizam carti de vizita si invitatii premium, datorita unor finisaje de lux. Pentru o prezentare impecabila utilizam canturi vopsite, astfel ca imaginea dumneavoastra va fi primita cu interes de catre interlocutori.

Vopsirea canturilor pentru carti de vizita si invitatii este posibila cu orice nuanta pe care o preferati, indiferent ca este vorba de rosu, verse, auriu, argintiu, etc. Mai mult, putem aplica o culoare diferita fiecarei laturi, ceea ce va oferi un plus de culoare  si originalitate produsului finit. Accentul nostru cade atat pe design si grafica, cat si pe calitatea materialelor utilizate. Astfel, pentru ca efectul sa aiba rezultatul dorit, specialistii nostri intrebuinteaza cartoane groase, de peste 400 g.

Asadar, daca nu ati mai avut pana acum o carte de vizita cu marginile colorate, este timpul sa incercati!
Veti avea parte de o experienta senzoriala, dar nu numai. Veti observa ca o invitatie sau o carte de vizita ale caror canturi sunt vopsite, vor fi primite cu interes de catre interlocutori. Din experienta clientilor nostri care au apelat la aceasta tehnica, va putem asigura ca reactia celor care primesc o astfel de carte de vizita sau invitatie nu este una oarecare.

Desigur, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, este nevoie de o imprimare impecabila, un text clar si concis, un design inteligent si reteta pentru succes este completa. Pentru aceasta, noi va punem la dispozitie specialisti cu experienta, materiale de calitate superioara, cele mai noi si performante tehnologii utilizate in tiparire si desigur, receptivitate la nou. Alaturi de dumneavoastra vom stabili fiecare detaliu in parte, iar echipa noastra va avea grija sa va propuna cele mai bune solutii.

Prima impresie poate fi decisiva pentru o posibila colaborare cu un partener nou de afaceri, de aceea ne propunem sa venim in ajutorul dumneavoastra cu produse de prezentare a imaginii inedite, bazate pe detalii unice, culoare si rafinament. Daca v-am convins de profesionalismul si pasiunea noastra, ne puteti contacta oricand pentru mai multe detalii!