Daca doriti o cale originala prin care sa scoateti in evidenta sigla firmei dumneavoastra de pe cartea de vizita sau orice alt document cu valoare oficiala, noi avem solutia perfecta.
Prin tehnica de embosare, orice detaliu poate fi in relief si astfel nu va trece neobservat de catre potentialii clienti sau parteneri de afaceri. Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de acest serviciu? Nimic mai simplu! Dumneavoastra ne trimiteti grafica, specialistii nostri se ocupa de realizarea matritelor si utima etapa consta in emboss-ul aplicat lucrarii dumneavoastra.
In functie de preferintele dumneavoastra, matritele pot fi realizate 2D sau 3D, folosind materiale dure sau mai putin dure. Insa, impreuna cu dumneavoastra vom lua in calcul complexitatea lucrarii si vom alege cea mai potrivita metoda.
Trebuie sa subliniem faptul ca matritele de emboss realizate de noi au o durata de viata mare, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj. De ce? In cazul in care grafica ramane la aceeasi dimensiune, aceste matrite pot fi utilizate la viitoarele dumneavoastra comenzi.

De exemplu, daca am utilizat prim adata matrita pentru embossarea unor carti de vizita, acestea pot fi aplicate la o viitoare comanda pe hartii cu antet, plicuri, invitatii etc, fara a mai fi nevoie sa achitati o noua matrita.

Sa luam ca exemplu o carte de vizita cu emboss.

Aceasta tehnica presupune presarea cartonului din spate, pentru ca anumite elemente ce tin de partea grafica sa fie ridicate in relief.
Emboss-ul face parte din categoria finisajelor aplicate produselor din carton, dar nu numai si face parte din clasa de lux. Mai mult, tehnica de aplicare necesita mare atentie, dar si pricepere, calitati definitorii pentru specialistii nostri experimentati.
Pe langa pricepere si o mana experimentata, este nevoie si de un atelier de lucru special amenajat, dar si de echipamente performante, care sa usureze cat mai mult atributiile specialistilor nostri. Firma noastra dispune de toate aceste facilitati, deoarece ne dorim sa va oferim produse de calitate, intr-un timp cat mai scurt.

Prin urmare, daca v-am starnit curiozitatea cu tehnica emboss si credeti ca este pe placul dumneavoastra, ne puteti contacta oricand pentru comenzi si alte detalii. Va asteptam!