Deoarece ne dorim sa fim la curent cu toate tehnicile de personalizare a produselor din domeniul in care firma noastra activeaza, va prezentam  aplicarea folio, o metoda excelenta pentru mai multe tipuri de obiecte.
Asadar, aplicarea foliei metalizate este posibila prin realizarea unei matrite executate conform indicatiilor dumneavoastra. In ceea ce priveste alegerea culorii, specialistii nostri pot aplica culori metalizate sau mate, iar paleta de culori este foarte diversificata.

Trebuie sa mentionam insa ca nu puteti opta decat pentru nuantele pe care vi le punem la dispozitie, deoarece suntem limitati de cele pe care producatorii de folio ni le furnizeaza. Asadar, aplicarea de culori sau nuante speciale nu este posibila, ca in cazul tiparului digital. Cu toate acestea, impreuna cu dumneavoastra vom gasi imaginea perfecta pentru persoanlizarea produsului.

Cum functioneaza aplicarea folio?

Primul pas consta in aplicarea foliei, dupa care se va adanci putin cartonul pentru obtinerea unui efect vizual deosebit. In ceea ce priveste partea grafica, se pot aplica linii fine de 0,15 – 0.2 mm si putem personaliza obiecte precum: mape, portofele, agende de piele, cartoane utilizate pentru carti de vizita, invitatii etc. Adasar, orice produs poate fi infrumusetat cu ajutorul unui logo , imagini sau orice alt detaliu printat cu folie argintie, aurie si multe alte culori.
Desigur, aplicarea unui model nu este suficient pentru un produs finit realizat cu maiestrie.
La tehnica folio se adauga si restul criteriilor referitoare la dimensiuni, suport, finisari, grafica etc. Este important sa stiti de la inceput ce fel de produs doriti, pentru ca specialistii nostri sa stie exact ce materiale sa utilizele, ce dimensiuni sa aleaga si multe alte detalii tehnice esentiale pentru realizarea unui produs de calitate.

folio

Prin urmare, atunci cand faceti cunostinta cu un om de afaceri, prima impresie este de cele mai multe ori decisiva. Din acest motiv, veti avea nevoie de o carte de vizita cu finisaje si grafica excelente, mai exact de un aspect inedit.

Deoarece ne dorim sa va oferim cele mai bune produse personalizate pe placul dumneavoastra, va punem la dispozitie aplicarea folio, o metoda plina de farmec si originalitate.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!