Pe langa multe alte produse si servicii pe care vi le punem la dispozitie, firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de insigne personalizate, realizate in orice forma doriti.
Noi le consideram niste mici bijuterii, de aceea suntem adeptii finisajelor aurii, argintii sau nuantelor vintage. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti grafica insignei la scara 1/1 si de aici se vor ocupa specialistii nostri de tot.
De ce insigne si nu alt obiect? Pentru ca insignele reprezinta un mijloc de promovare eficient, in special daca afacerea dumneavoastra se adreseaza publicului tanar.
Consideram ca insignele personalizate cu imagini cat mai sugestive pentru imaginea dumneavoastra sunt o cale excelenta de raspandire a informatiei. Indiferent de dimensiunile acestora, grafica va fi bine pusa in evidenta, astfel ca nu vor trece neobservate.

Ce poti face cu o insigna? Nimic mai simplu! Insignele sunt adevarate accesorii care pot insoti diverse tinute vestimentare, dar nu numai. Astfel, puteti accesoriza o palarie, o geanta, un sacou, o esarfa etc si astfel veti atrage atentia celor din jurul dumneavoastra. Folosind nuante de auriu, argintiu si nuante specifice stilului vintage, ne dorim sa va oferim accesorii elegante, care pot fi purtate cu orice tinuta.

Experienta si profesionalismul echipei noastre ne permite sa gasim cele mai potrivite pentru fiecare client care ne cere ajutorul. Suntem deschisi la provocari si dorim sa va oferim produse de calitate, rezistente, cu un design cat mai inovativ , dar si foarte eficiente. Asadar, daca sunteti interesati de oferta noastra, puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri, care va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.