Matrite emboss, folio si timbru sec – calitate garantata de la Embo Lux!

Realizarea si personalizarea cartilor de vizita, a plicurilor, felicitatrilor, invitatiilor, agendelor etc reprezinta o arta. Aceasta arta necesita atentie la detalii, precizie, talent, dar si aparatura performanta, care sa faciliteze intreg procesul creatiei. Iata ca tehnologia a evoluat de-a lungul timpului atat de mult, incat astazi exista numeroase tehnici de personalizare a hartiei, imitatiei de piele, plasticului si altor materiale.

Embo Lux va ofera  servicii excelente in ceea ce priveste realizarea cartilor de vizita, felicitarilor, invitatiilor, agendelor etc. Astfel, realizam  matrite emboss, folio si timbru sec la cele mai inalte standarde, pentru materiale diferite. Datorita utilajelor moderne si avansate pe care le avem in dotare, putem executa matrite 3D cu detalii mai mici de o zecime, ceea ce garanteaza calitatea produselor finale. De asemenea, realizam matrite pentru emboss, folio si timbru sec din alama, magneziu sau plexiglas, dorind sa va oferim servicii cat mai diversificate.

Ce obiecte putem personaliza cu amprenta dumneavoastra personala? Aceste tehnici sunt ideale pentru diverse obiecte din piele sau imitatie din piele, genti, carton, carti de vizita, obiecte din plastic si multe altele. Cu ajutorul unui personal tanar si dinamic, dar si cu aparatura performanta, reusim sa executam comenzi mari intr-un timp cat mai scurt.

Matrite emboss, folio si timbru sec – cele mai moderne tehnici de personalizare

Publicitatea si strategiile de marketing reprezinta o metoda des intalnita in incercarea oamenilor de a se afirma pe plan social. Astfel, orice om de afaceri are un logo pe care incearca sa-l promoveze cu ajutorul cartilor de vizita, agendelor personalizate si a altor obiecte de birotica si papetarie, dar nu numai. Pentru a raspunde nevoilor societatii moderne in care traim, personalizarea cu matrite emboss, folio si timbru sec reprezinta doar cateva dintre cele mai utilizate metode.

Asadar, embosarea este o tehnica utilzata inca din cele mai vechi timpuri, care presupune reliefarea unor detalii printr-o presiune aplicata pe partea din spate a obiectului. Astfel, partea embosata va avea un aspect tri-dimensional si un plus de personalitate. Impactul vizual generat de embosare este garantat, indiferent de domeniul in care se foloseste.

In ceea ce priveste imprimarea folio, aceasta este utilizata atunci cand se doreste evidentierea unui element ce poate deveni argintiu, auriu sau alte culori metalizate. Timbrul sec este in general intalnit in cazul agendelor  si reprezinta un efect de relief aplicat pe diverse materiale. Asadar, aceste matrite emboss, folio si timbru sec au efecte vizuale nemaipomenite, indiferent de material.

Apeleaza la Embo Lux pentru matrite emboss, folio si timbru sec!

Doriti sa colaborati cu o firma de incredere , care sa va ofere servicii de personalizare carti de vizita, agende, plicuri, invitatii si alte obiecte la cele mai bune preturi? Embo Lux face parte din categoria specialistilor in matrite emboss, folio si timbru sec, aceste metode moderne fiind cea mai buna solutie pentru succesul dumneavoastra. Aceasta arta a personalizarii consta in talent, materiale de calitate si tehnologie de utlima generatie. Desigur, clientul poate veni cu propria viziune, pe care o vor modela specialistii de la Embolux intr-un mod satisfacator!