Carti de Vizita cu Tehnica Multistrat

O carte de vizita trebuie sa reprezinta firma, brandul, produsul sau serviciul dumneavoastra intr-o maniera cat mai agreabila, insa trebuie sa imprumute si ceva din personalitatea celui care o  inmaneaza.
Noi ne preocupam de ambele aspecte si va punem la dispozitie carti de vizita multistrat care se vor bucura de o rezistenta indelungata, aspect business, dar si o calitate excelenta de tiparire.

Acest model de carti de vizita este realizat prin lipirea mai multor cartoane, stratul din mijloc fiind cel care poate fi personalizat in orice culoare. Asadar, putem realiza carti de vizita care sa aiba o fata alba si pe verso negru, sau orice alta combinatie de culori. Lipirea acestor cartoane de culori diferite se face precis, fara ca acest lucru sa fie evident. Mai mult, va asiguram ca nu exista posibilitatea ca acestea cartoane sa se desfaca in timp, intrucat folosim cele mai bune materiale.

Desigur, oferta noastra nu se rezuma doar la carti de vizita, avand in vedere ca aceasta metoda poate fi aplicata si pentru invitatii sau felicitari. Asadar, indiferent ca doriti carti de vizita sau invitatii, noi va prezentam un design unic si memorabil, care va capta atentia interlocutorului. Aspectul lor creativ nu poate lasa indiferent pe nimeni, aceasta strategie fiind extrem de eficienta, mai ales in lumea afacerilor.

Puteti alege dintre numeroase modalitati de finisare, colorare, dimensionare etc, fiecare model fiind creat astfel incat sa scoata in evidenta fiecare detaliu important, dar si alegerea dumneavastra pentru un design stilat si elegant. Specialistii nostri va propun mai multe variante de cartoane cu diverse texturi si diverse nuante ale insertului, pentru ca imaginea companiei dumneavoastra sa fie in perfect echilibru cu restul trasaturilor de pe cartea de vizita.

Si pentru ca produsul finit sa aiba un aspect impecabil, va punem de asemenea la dispozitie o varietate de finisari. De exemplu , puteti opta pentru stantare, folio sau emboss. Fiecare dintre aceste metode aduc un plus de originalitate si reusesc sa evidentieze anumite elemente grafice ale cartii de vizita. Impreuna cu dumneavoastra se vor stabili si restul criteriilor, precum dimensiunea, partea grafica, tipul de carton, culoare etc, iar rezultatul final va fi unul plin de satisfactie.

Pentru comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!