Print in Relief

Daca doriti o carte de vizita cu finisaj elegant si un aspect deosebit, noi va punem la dispozitie servicii de print in relief. Metoda de printare in relief se mai numeste si embosare si este posibila cu ajutorul unui tip de cerneala speciala. Grafica in relief se obtine prin tiparirea cartonului cu mai multe straturi de cerneala, acestea fiind aplicate unul peste celalalt. Rezultatul obtinut consta intr-o textura placuta nu doar la atingere, cat si din punct de vedere vizual.
De asemenea, particularitatea acestei metode de printare este faptul ca cerneala se simte la atingere peste suprafata cartonului.
Aceasta caracteristica distincta contribuie la originalitatea tehnicii de printare in relief, ceea ce reprezinta un avantaj in plus din punct de vedere al eficientei produsului finit.

In functie de preferintele dumneavoastra, efectul de text in relief poate fi aplicat pe ambele fete ale cartii de vizita sau doar pe una dintre acestea.

Cerneala utilizata de noi este de calitate superioara, aceasta fiind extrem de rezistenta si avand o buna aderenta pe carton. Se poate printa orice culoare, iar cartoanele folosite de catre specialistii nostri pot avea peste 320 g si sunt disponibile in diverse culori. La cererea dumneavoastra, se pot printa chiar si poze, acestea fiind printate cu acuratete.

Pentru ca ne dorim sa gasim solutii chiar si pentru cele mai exigente cerinte, putem adauga la printarea in relief si alte metode de finisaj, precum cea multistrat – alcatuita din mai multe cartoane de culori diferite- folio, canturi vopsite si altele. Noi punem pret nu doar pe design si aspect, ci si pe calitate. De aceea, utilizam tehnica de print in relief care ne permite sa realizam carti de vizita rezistente la uzura si alti factori ce le pot deteriora rapid.

Avand in vedere faptul ca o carte de vizita reprezinta o strategie importanta prin care va faceti cunoscuti unor noi parteneri de afaceri, noi incercam sa oferim standarde cat mai inalte de calitate. Obiectivul nostru principal este satisfacerea clientilor nostri prin servicii si produse de exceptie, motiv pentru care va punem la dispozitie mai multe variante de print, care mai de care mai eficiente si mai accesibile.

Pentru mai multe informatii despre tehnica de printare in relief, nu ezitati sa ne contactati!