Carti de vizita cu print Letterpress

Cartile de vizita sunt o modalitate de transmitere a informatiei utilizata de foarte multa vreme in societate. Chiar daca la inceput acestea erau niste produse destinate in special clasei de sus, astazi oricine doreste isi poate promova imaginea cu ajutorul unei carti de vizita. Desi toate sunt caracterizate de un design perfect, o estetica personalizata, informatii precise si usor de citit, aceste carti de vizita difera din punct de vedere al procesului de fabricare, a materialelor si tehnicilor utilizate.

Prin urmare, cu toate ca traim intr-o era digitala, in care totul este realizat in mod automat, firma noastra valorifica si metodele clasice de printare. Astfel, ne intoarcem la originile tiparului, care este cel mai vechi procedeu de tiparire, datand din anul 1440. Acesta a fost utilizat cu succes pana in sec. XX, cand a inceput sa piarda teren din cauza aparitiei tiparului offset si desigur, al printului digital. Insa omul se va reintoarce mereu la vechile obiceiuri, intrucat legaturile cu traditia sunt valoroase.

Vazand ca tiparul incepe sa fie din nou cautat, noi am decis sa redam frumusetea tipariturilor de alta data, oferindu-va carti de vizita realizate cu tehnica de print letterpress.

Print Letterpress: eleganta si frumusete

Tiparul clasic se diferentiaza de printul digital prin faptul ca grafica este presata in carton, dar si prin eleganta, frumusete si autenticitate.
Aceasta tehnica de print letterpress reprezinta totodata si o modalitate de personalizare a unei carti de vizita, respectand cerintele si necesitatile fiecarui client in parte.

Materialele utilizate pentru realizarea acestor carti de vizita letterpress sunt cartoane cuprinse intre 400 g si 700 g, acestea fiind disponibile intr-o paleta larga de culori si texturi. De asemenea, va putem oferi si alte solutii de personalizare a cartilor de vizita pe langa tiparul letterpress. Mai precis, se pot adauga finisaje luminoase precum embosarea unor elemente, aplicarea de folii metalizate sau canturi vopsite.

Astfel, ne asiguram ca fiecare carte de vizita va avea un aspect deosebit si original, respectand toate cerintele dumneavoastra. Pe langa estetica, cartile de vizita cuprind informatii clare si bine evidentiate, pentru ca impactul asupra publicului tinta sa fie cat mai puternic.

Raspundem solicitarilor dumneavoastra cu promptitudine si seriozitate, asa ca pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!