Va prezentam ofertele noastre de print digital.

Va prezentam cat mai pe scurt aparitia tiparului digital si modul de functionare al acestuia. Datorita fatului ca nu toate persoanele cunosc adevarata semnificatie a tiparului digital noi va oferim informatiile de baza.

Printul digital este un serviciu a carei evolurie a inceput in anii ’60 cand copiatoarele analogice si-au facut aparitia. Printul digital reproduce informatia direct pe mediul de tiparire iar ultimele tehnologii utilizate sunt printul cu laser si inkjet. Aceasta tehnica digitala este potrivita pentru tiraje medii, care trebuie executate intr-un timp relativ scurt si in acelasi timp nu implica costuri foarte ridicate.

Print digital pentru carton si hartie

Tehnica de tipar digital poate fi utilizata cu succes pentru personalizarea mediilor de tipar clasic, cum sunt cartonul si hartia. Firma noastra dispune de aceasta tehnologie si realizam la comanda brosuri, flyere, invitatii, carti de vizita, pe hartie si cartoane de diverse grosimi, dar totusi nu mai groase de 300 mm. Deasemenea hartia si cartonul pe care le utilizam sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si prin urmare veti putea beneficia de o personalizare in nuanta dorita. Mai mult cartonul si hartia pentru imprimare poate sa difere si din punct de vedere al nivelului de rezistenta, calitate sau durabilitate.

Va oferim posibilitatea de a va alege nu doar culoare hartiei, dimensiunile sau grafica dorita ci si ci si calitatea materialelor care urmeaza sa fie printate sau personalizate. Precum in cazul celorlalte produse, si aici putem sa adaugam finisaje precum colturi rotunjite, biguire, emboss, folio etc. Va oferim toate resursele intelectuale si materiale pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii oferite de catre firma noastra.

Asadar daca aveti nevoie de servicii de tipar digital noi suntem partenerul de incredere la care puteti apela pentru orice proiect. Dispunem de specialisti in grafica si design, printuri digitale, print letterpress, print in relief, gravura si multe altele. Toate proiectele se desfasoara sub atenta monitorizare a intregii echipe iar profesionalismul si seriozitatea sunt principalele valori dupa care ne ghidam.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!