stantare

Stantare

Va oferim servicii de stantare pentru lucrarile dumneavoastra , indiferent ca este vorba despre carti de vizita, invitatii, felicitari sau alte produse similare.
Echipa noastra lucreaza la o capacitate de 5.000 de stantari pe zi, insa nu refuzam nici comenzi mai mici, de exemplu 100 buc.

Dimensiunea maxima de stantare nu poate depasi 350/250 mm, acestea fiind tiparele echipamentelor cu care realizam procedeul de stantare.

Personalizarea prin stantare se potriveste persoanelor care vor sa se diferentieze de restul cu ajutorul unui produs inovator si atractiv. De exemplu, puteti opta pentru carti de vizita stantate, care vor atrage atentia interlocutorului prin forma si designul unic. In ceea ce priveste oferta de stantare carti de vizita, noi va oferim mai multe variante de stantare, de la cea mai simpla forma pana la cea mai complexa, in functie de preferintele si alegerile clientilor nostri.
Pe langa partea de conceptie grafica, este important ca stanta care va fi aplicata produsului dumneavoastra sa fie proiectat de oameni cu experienta. Personalul nostru cunoaste intregul proces de productie si respecta fiecare pas pentru a obtine rezultate exacte.
Astfel, noi tinem cont de toate caracteristicile tehnice ale materialelor utilizate pentru ca acestea sa se afle in deplina armonie cu elementele de grafica, finisaj etc.

Firma noastra va ofera servicii de stantare la cele mai inalte standarde de calitate, experienta specialistilor nostri fiind cea care ne ajuta sa ne indeplinim fiecare misiune cu succes. De asemenea, reusim sa executam un volum mare de munca in cel mai scurt timp, deoarece suntem o echipa in care se coopereaza pentru staisfacerea clientului.

Indiferent ca veniti cu o idee bine stabilita sau ca cereti ajutorul specialistilor nostri in proiectare si design, noi reusim mereu sa oferim cele mai bune solutii. Deoarece profesionalismul si seriozitatea sunt valorile ce ne definesc, fiecare produs personalizat prin stantare va fi executat cu acuratete, iar dumneavoastra veti fi multumiti de colaborarea cu firma noastra.

Pentru detalii suplimentare sau comenzi, va rugam sa luati legatura cu noi!

Top