test

Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

Suntem o echipa tanara si dinamica, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare de pe piata din Romania. Embo Lux a fost infiintata in 2010, pornind de la o simpla afacere de familie, care s-a dezvoltat treptat, datorita obiectivului nostru principal – de a multumi cat mai  multi clienti.

Fiind o echipa ambitioasa, nu ne-am temut sa incercam cat mai multe lucruri noi, astfel ca firma noastra a experimentat mai multe tipuri se servicii, precum: gravura realizata cu ajutorul masinilor mecanice, laser, yag, tampografie, emboss si folio. Pe langa experienta, ne bazam pe respect, seriozitate si promptitudine, ceea ce ne-a recomandat mereu ca partener de incredere.

De asemenea, o alta caracteristica proprie este transparenta si entuziasmul de a raspunde unor noi provocari.
Specialistii nostri nu doar ca se implica total in fiecare activitate, dar sunt si deschisi pentru situatiile care aduc ceva nou, provocarile tehnice fiind una dintre specialitatile noastre. Prin urmare, indiferent de cerintele dumneavoastra, noi vom incerca mereu sa raspundem in cel mai scurt timp, oferindu-va cele mai bune solutii personalizate.

Ce va ofera Embo Lux?

Datorita faptului ca suntem specializati in print digital, print letterpress, emboss, timbru sec,  folio si gravura, putem realiza carti de vizita, invitatii, plicuri, felicitari etc. Nu mizam doar pe o gama cat mai complexa de servicii  si produse, ci si pe calitate. Pentru aceasta utilizam materiale de calitate superioara, care sa garanteze obtinerea unui produs finit excelent. Mai mult, dispunem de echipamente performante, care asigura un ritm accelerat de munca, precizie si rezultate optime.

Cu toate acestea, echipa noastra se afla intr-o permanenta interactiune cu furnizori importanti de materiale, utilaje si diverse tehnologii specifice domeniului. Ne dorim sa fim la curent cu toate noutatile aparute, pentru a ne putea perfectiona serviciile si produsele pe care vi le oferim. Totodata, reusim sa multumim cat mai multi clienti, ceea ce inseamna un plus de recunoastere pentru munca depusa si rezultatele satisfacatoare ale firmei noastre.

Si desigur, nu uitam ca fiecare proiect trebuie tratat cu maxima atentie , dar si comunicand cu beneficiarul. Asadar, pe langa munca in echipa pe care o desfasuram in cadrul firmei, obisnuim sa interactionam si cu dumneavoastra pentru a putea stabili impreuna chiar si cele mai subtile detalii. Astfel, noi suntem oricand la dispozitia clientilor care vor sa discute diverse aspecte referitoare la proiectul in desfasurare, consultanta fiind inclusa in serviciile noastre.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui specialist in productie publicitara care sa raspunda cerintelor dumneavoastra din punct de vedere al performantei si calitatii, Embo Lux va asteapta cu servicii si produse de elita.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta oricand!!

Top